SALMO Frisky Shallow Runner 2 3/4"

Kód: SAL-QFY001
NOVINKA
Značka: SALMO
11,99 € / ks 9,75 € bez DPH

Zvoľte variant

Detailné informácie

Variant: Real Hot Perch
Skladom u dodávateľa | SAL-QFY002
Môžeme doručiť do: 24.04.2025
11,99 € / ks
9,75 € bez DPH
Variant: Green Tiger
Skladom u dodávateľa | SAL-QFY003
Môžeme doručiť do: 24.04.2025
11,99 € / ks
9,75 € bez DPH
Variant: Real Dace
Skladom u dodávateľa | SAL-QFY001
Môžeme doručiť do: 24.04.2025
11,99 € / ks
9,75 € bez DPH

Podrobný popis

Kĺbové voblery sú už roky základom takmer každého rybárskeho náčinia. Hoci sú obľúbené, tradičné kĺbové nástrahy môžu pri nesprávnom love vytvoriť zamotaný neporiadok. Konštruktéri spoločnosti Salmo sa rozhodli vytvoriť nástrahu, ktorá by spĺňala dva mimoriadne náročné parametre. Musela bezchybne nahadzovať a presne plávať pri akomkoľvek spôsobe navíjania. Výsledná nástraha sa nazýva Salmo Frisky a už viac ako 10 rokov je pre rybárov na celom svete nástrahou s kĺbovým voblerom. Nástraha Frisky je navrhnutá na základe exkluzívnej konštrukcie Salmo High Density Space Age Foam (HDSA), vďaka čomu znesie absolútne nápory a stále poskytuje presnú plávajúcu akciu, na ktorú ryby chcú stále znova a znova zaútočiť. Ručne vyrobený a namaľovaný v Poľsku remeselníkmi spoločnosti Salmo, Frisky sa rýchlo stane obľúbeným v arzenáli každého rybára.

- V ponuke Salmo od roku 2006- Typ nástrahy: vobler- Dve veľkosti 2 a 2-3/4"- Dve verzie: Hlboký bežec (DR) a plytký bežec (SR)- Dvojdielna konštrukcia tela- K dispozícii v prírodných (True Image Technology) alebo moderných farebných vzoroch (fluorescenčný, metalický)- Telo Salmo High Density Space-Aged Foam (HDSF)- Konštrukcia Thru-wire zváraná na koncoch- Polykarbonátový okraj- Individuálne ručne ladené a testované v nádrži- Čierne niklové VMC háčiky- Delené krúžky vyrobené v USA (Rasco)- Hrdo vyrobené v Poľsku

Dodatočné parametre

Kategória: Nástrahy, návnady rybárske
Diving deepth: 3.5/5ft

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: